Hoidot

Hieronta

Klassisella hieronnalla on mahdollista poistaa lihasjumeja, lievittää kipua, edesauttaa traumoista paranemista ja siten lisätä fyysistä hyvinvointia.

Kehoa käsitellään erilaisilla hierontatekniikoilla ja tarvittaessa tehdään mobilisointeja. Hoito suunnitellaan aina yksilöllisesten tarpeiden mukaan.

Henkinen Valmennus


Onko elämässäsi tarvetta muutokselle? Kaipaatko jotain, mutta et oikein itsekään tiedä mitä? Junnaako elämäsi paikallaan?

Valmennuksessa pysähdymme sinun äärelle kuulostelemaan mitä kaikkea sinussa jo on ja miten voisit löytää elämääsi lisää tasapainoa, intohimoa ja uutta suuntaa.

Autan sinua tutkimaan elämääsi, valintojasi, unelmiasi sekä tunnistamaan seuraavat askeleet ja suunnan mihin haluat kulkea.


ThetaHealing


ThetaHealingin avulla voidaan poistaa henkisiä, fyysisiä ja emotionaalisia uskomuksia, jotka rajoittavat hyvinvointiasi.

Meillä on yllättävän paljon uskomuksia liittyen työhön, perhe-elämään, ihmissuhteisiin ja fyysisiin terveyshaasteisiin.

ThetaHealingin avulla rajoittavat uskomukset voidaan korvata uusilla hyvinvointia edistävillä uskomuksilla ja siten parantaa omaa elämänlaatua.

Ota yhteyttä ja katsotaan olenko oikea henkilö auttamaan Sinua muutoksessa parempaan elämään!

Chakratasapainotus - puolijalokivihoito


Kivillä on hoidettu ihmisiä jo vuosituhansien ajan. Niiden värähtelytaajuus rentouttaa ja tasapainottaa sekä mieltä että kehoa.

Chakrat ovat kehon energiakeskuksia. Niiden ajoittainen puhdistaminen ja tasapainottaminen, esim. puolijalokivien avulla, tasapainottaa kehon energiakiertoa ja poistaa energeettisiä tukoksia.

Tule kokeilemaan miltä kivihoito tuntuu - takaan, että tulet pitämään siitä!

Hinnasto

Hieronta 60 min

Hieronta 45 min

Hieronta 90 min

65 €
55 €

90 €

Valmennus (90 min)

Neljän valmennuskerran sarja (90 min/krt)

Valmennus ja chakrataspainotus (120 min)

80 €
295 €

100 €

ThetaHealing (60 min)

60€

Chakratasapainotus - Puolijalokivihoito (45 min)

50 €