Tietoa minusta

Miiu Maaria

Koulutukseltani olen elämäntaidon valmentaja, ThetaHealing practitioner, hieroja ja biologian maisteri.

Olen kulkenut pitkän matkan omassa henkisessä kasvussani.  Sisimmältäni olen maailman parantaja, joka halusi jo pienenä tyttönä pelastaa luonnon ja eläimet. Siksi valitsin biologian opinnot ja päädyin ekologian maisteriksi. Aivan mahtava pohja tehdä ihan mitä vain (ja toisaalta ei mitään...) ja ymmärtää kokonaisuuksia sekä sitä, että kaikki tosiaan vaikuttaa kaikkeen; vaikkei sitä ensi aina silmäyksellä uskoisi.

Sitten tulivat lapset ja perhe-elämä. Sen kautta olen ymmärtänyt kokonaisvaltaisesti ja nähnyt omakohtaisesti kuinka haurasta elämä on ja kuinka paljon meistä jokainen kaipaa kanssakulkijaa, ymmärtäjää ja apua elämän valinnoissa ja itsensä löytämisessä. Siksi opiskelin elämäntaidon valmennusta, life coachausta.

Vapaa Tie vuodet henkisten opettajieni ja ryhmäni kanssa olivat portti syvempään itsetutkiskeluun, jota olen harjoittanut "aina". Se yhdistettynä kundaliinijoogaan on antanut minulle ison kasan työkaluja, joita käytän itse omassa elämässäni ja myös valmentaessani asiakkaita.

Minua kiinnostaa ihmisten kokonaisvaltainen auttaminen. Olen itsekin kokenut sen hyvin palkitsevaksi, kun samalla hoidetaan sekä kehoa että mieltä. Näin päädyin opiskelemaan hierontaa tavoitteena valmistua koulutetuksi hierojaksi kesällä 2021.